aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτην κορυφή ο Ρόσμπεργκ, αγωνία για Χάμιλτον

Στην κορυφή ο Ρόσμπεργκ, αγωνία για Χάμιλτον

Μετά την 5η θέση και την σπασμένη εμπρός αεροτομή νωρίτερα, ο Γερμανός έφερε την Mercedes W07 Hybrid στην κορυφή της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών με χρόνο 1:44.152, χρησιμοποιώντας την ultra-soft γόμα της Pirelli. Στη 2η θέση κατετάγη ο Κίμι Ράικονεν, μόλις 275 χιλιοστά πίσω του. Την τρίτη και την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι δύο Red Bull, με τον Φερστάπεν να είναι μπροστά από τον Ρικιάρντο. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Τον 7ο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος όμως πραγματοποίησε μόλις 10 γύρους, επιστρέφοντας στα πιτς στα μισά της διαδικασίας με πρόβλημα στα υδραυλικά, δίχως να καταφέρει να συνεχίσει την προσπάθεια. Στο τέλος της περιόδου πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Φερνάντο Αλόνσο, με την McLaren να αναφέρει πως η βλάβη βρίσκεται στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Η δράση συνεχίζεται αύριο, με την τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στις 13:00 το μεσημέρι και τις κατατακτήριες δοκιμές στις 16:00.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ