aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτη Ferrari μέχρι το 2020 ο Vettel

Στη Ferrari μέχρι το 2020 ο Vettel

Φημολογία τέλος σχετικά με το μέλλον του Sebastian Vettel! Ο Γερμανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Scuderia Ferrari και θα παραμείνει κάτοικος Μαρανέλο για τρία ακόμα χρόνια! Έτσι, με τον Kimi Raikkonen να επεκτείνει το δικό του συμβόλαιο πριν από μερικές ημέρες, η ιταλική ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο οδηγικό δίδυμο και το 2018.

Παρότι αναμέναμε αυτές οι ανακοινώσεις να γίνουν στον επόμενο αγώνα, στην έδρα της Ferrari, τη Μόντσα, οι Ιταλοί αποφάσισαν να μη μας κρατούν σε αγωνία. Οι διαπραγματεύσεις με τον Vettel κράτησαν καιρό και η παραμονή του Raikkonen στην ομάδα φέρεται να ήταν ένας εκ των όρων που έθεσε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Η λιτή ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας δεν ανέφερε λεπτομέρειες, φημολογείται όμως πως ο Γερμανός θα λαμβάνει γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Όλα αυτά ενώ τους τελευταίους μήνες υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Vettel με τη Mercedes.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ