aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣε θέση νίκης ο Ρόσμπεργκ

Σε θέση νίκης ο Ρόσμπεργκ

Την 28η pole position στην καριέρα του εξασφάλισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ αποκτώντας τεράστιο πλεονέκτημα για τη νίκη στο Grand Prix της Κυριακής. Ο πιλότος της Mercedes επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα που είχε δείξει από τις ελεύθερες δοκιμές και στις κατατακτήριες του Σπα άφησε πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν με Red Bull και τους Κίμι Ραϊκόνεν και Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Ρικιάρντο (Red Bull), Πέρες, Χούλκενμπεργκ (Force India), Μπότας (Williams), Μπάτον (McLaren) και Μάσα (Williams)συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις κατατακτήριες και κουβαλώντας ποινή 55 θέσεων λόγω αλλαγών στον κινητήρα του γνώριζε εξ αρχής πως θα εκκινήσει τελευταίος. Έτσι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έμεινε εκτός από την Q1, μαζί με τους Νασρ, Έρικσον (Sauber), Οκόν (Manor), Κβίατ (Toro Rosso) και Αλόνσο (McLaren). Ο Αλόνσο και ο Έρικσον είχαν ποινές 30 και 10 θέσεων αντίστοιχα. Από την Q2 δεν επιβίωσαν Γκροζάν, Γκουτιέρες (Haas), Μάγκνουσεν, Πάλμερ (Renault), Σάινθ (Toro Rosso) και Βερλάιν (Manor).

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 15:00.

f1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ