aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠροβάδισμα για τον Lukyanuk στο πρώτο μέρος

Προβάδισμα για τον Lukyanuk στο πρώτο μέρος

Ο Alexey Lukyanuk με συνοδηγό τον Alexey Arnautov με Ford Fiesta R5 προηγείται του Ράλι Κύπρος 2016 μετά το πέρας των δύο πρώτων ειδικών διαδρομών.

Στη δεύτερη θέση, με μια διαφορά 28,3 δευτερολέπτων, ο Λετονός Nikolay Gryazin με συνοδηγό τον Ρώσο Yaroslav Fedorov με Skoda Fabia R5 και στην τρίτη θέση ο junior πρωταθλητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι, Marijan Griebel, με συνοδηγό τον Pirmin Winkhofer και αυτοκίνητο Skoda Fabia R5 έχοντας μια διαφορά 30,3 δευτολέπτων από τον πρωτοπόρο του αγώνα.

Πρώτο κυπριακό πλήρωμα οι Χρίστος Δημοσθένους και Πάμπος Λαός με Mitsubishi Lancer Evolution 9, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης έχοντας μια διαφορά 53,4 δευτερολέπτων από τον Lucyanuk.

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα ξεκινά νωρίς σήμερα το πρωί του Σαββάτου με οκτώ ειδικές διαδρομές, από τις οποίες οι τρεις θα είναι επαναλαμβανόμενες. Η όγδοη και τελευταία ειδική της ημέρας δεν θα είναι άλλη από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Υπερειδική Διαδρομή, η οποία θα ξεκινήσει στις 16:16 το απόγευμα και θα περάσει μέσα από τους δρόμους της Λευκωσίας.

Tα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη συνέχεια στον χώρο ανασυγκρότησης για διανυκτέρευση. Το κοινό καλείται να ενημερωθεί για τις ρυθμίσεις της τροχαίας από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ