aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠρωτάθλημα κλασικών αυτοκινήτων

Πρωτάθλημα κλασικών αυτοκινήτων

Η έναρξη του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Armor All που διοργανώνει η ΛΙΚΟΚ πλησιάζει. Ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος Armor All, θα δοθεί αύριο Κυριακή 9 Απριλίου 2017, αφού η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, διοργανώνει τον Ανοιξιάτικο Αγώνα Ακριβείας.

Η εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στη Λεμεσό. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει στις 10:01, και ακολούθως η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της επαρχίας Λεμεσού με κατεύθυνση προς την επαρχία Λάρνακας, με ενδιάμεση στάση για καφέ στο χωριό Αλαμινού.

Ο τερματισμός θα γίνει στο χωριό Σκαρίνου και στο Golden Donkeys Farm όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο και να απολαύσουν τα ζώα και τα μουσεία του χώρου και θα υπάρξουν δραστηριότητες. Θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα και απονομή βραβείων, αναμνηστικών και διπλώματος συμμετοχής.

Εκτός από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών) μπορούν να λάβουν μέρος μη κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει ειδική κατηγορία Χ. Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 60 ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 65 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει: Καφές και σνακ στο σημείο εκκίνησης, δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, γεύμα, αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής και δίπλωμα τερματισμού για κάθε πλήρωμα. Βραβεία, είσοδος και δραστηριότητες στο Golden Donkeys Farm. Το Πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και χορηγός όλου του πρωταθλήματος είναι το προϊόν περιποίησης αυτοκινήτων Armor All που εισάγεται στην Κύπρο από την εταιρεία Leo Patriotis Ltd.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ