aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑPorsche Carrera Cup GB: Βρίσκει ρυθμό ο Έλληνας

Porsche Carrera Cup GB: Βρίσκει ρυθμό ο Έλληνας

Μετά από μια άκρως ενθαρρυντική εμφάνιση στο Brands Hatch, ο Ευτύχιος Έλληνας κατευθύνθηκε προς το επίσης ιστορικό Donington Park για τον δεύτερο γύρο του Porsche Carrera Cup GB. Στον πρώτο προκριματικό γύρο ο Tio προκρίθηκε στην έκτη θέση, μόλις τέσσερα χιλιοστά από τον πέμπτο Euan McKay ενώ η απόσταση από την τρίτη θέση ήταν ένα δέκατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά ο Ευτύχιος έγραψε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο, ωστόσο στην προσπάθεια του εκείνη παραβίασε τα όρια της πίστας (κάτι που έκαναν και άλλοι τέσσερεις οδηγοί στην περίοδο αυτή). Στον αγώνα ο Κύπριος άσος τερμάτισε στην πέμπτη θέση, μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για την JTR αφού ήταν ο μοναδικός οδηγός της ομάδας του που βαθμολογήθηκε με τoυς Zamparelli και Plato να ακυρώνονται μετά το τέλος του αγώνα λόγω τεχνικών παρατυπιών.

Στα προκριματικά για τον δεύτερο γύρο ο Tio είδε και πάλι τον ταχύτερο του γύρο να ακυρώνεται λόγω των ορίων της πίστας, παρόλα αυτά ο ταχύτερος του γύρος τον τοποθέτησε στην πέμπτη θέση της εκκίνησης, μπροστά από τον αντίπαλο του στον πρώτο γύρο Euan McKay. Μετά την εκκίνηση ο Έλληνας πάλεψε σκληρά για την τέταρτη θέση ενάντια στον πολυπρωταθλητή του θεσμού, Dan Cammish μέχρι και την καρό σημαία.

Αναγκάστηκε στο τέλος να αρκεστεί με την πέμπτη θέση αλλά και τον τρίτο ταχύτερο γύρο του αγώνα. Για την ιστορία να πούμε πως, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Cammish, και τους δυο αγώνες κέρδισε ο Charlie Eastwood. Ο Ευτύχιος Έλληνας φαίνεται πως έχει βρει τον ρυθμό του και τα καλύτερα έρχονται, καθώς η εικόνα της γενικής κατάταξης μιλάει από μόνη της.

Ο συμπατριώτης μας βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας ακριβώς τους ίδιους βαθμούς (43) με τον Euan McKay και μόλις ένα λιγότερο από τον Dino Zamparelli στην τέταρτη θέση. Η μάχη για την πρώτη τριάδα θα είναι σκληρή μέχρι τέλους καθώς οι Oliphant, Zamparelli, McKay και ο Έλληνας χωρίζονται μόλις από τρεις βαθμούς, και όλα αυτά ενάντια σε οδηγούς που μετράνε τρία χρόνια στο πρωτάθλημα αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ