aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠλήθος κόσμου στην 3η έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2017»

Πλήθος κόσμου στην 3η έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2017»

Με τη συμμετοχή πέραν των 40 εκθετών, επίσημων συνεργατών και συνεργατών της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, έγινε την Κυριακή, 23 Απριλίου η τρίτη έκθεση «THE AUTOFIXSHOW 2017».

Πρόκειται για in-house exhibition που αποτελεί έμπνευση και διοργάνωση της εταιρείας Καποδίστριας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην Κύπρο στους τομείς ανταλλακτικών, ελαστικών, λιπαντικών και επαγγελματικών εργαλείων, ενώ παράλληλα είναι μέλος και μέτοχος του οργανισμού ΤΕΜΟΤ International.

Στην έκθεση μετείχαν αποκλειστικά συνεργάτες της Καποδίστριας όπως Bosch, Hankook, Castrol, Schaeffler, Mann Filter, NGK Sparks και Textar Brakes, όλοι τους προμηθευτές προϊόντων πρώτης εφαρμογής στις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου. Υπολογίζεται ότι πέραν των 5.000 επισκεπτών πέρασαν τις πύλες της έκθεσης, η οποία φιλοξενήθηκε στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης.

Το «AUTOFIXSHOW 2017» προσέλκυσε το ενδιαφέρον επαγγελματιών της αυτοκίνησης αλλά και απλών οδηγών που θέλουν να είναι ενήμεροι για τα τελευταία νέα του χώρου. Περίπου 80 απεσταλμένοι από 15 χώρες της Ευρώπης βρέθηκαν στη Λευκωσία για την έκθεση, έχοντας άμεση επαφή με τους Κύπριους επαγγελματίες. Στο πλαίσιο οι επισκέπτες είδαν σε πλήρη λειτουργία τον επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείων της Robert Bosch και των KS Tools, ενώ έγιναν πολλές διαδραστικές δραστηριότητες, διαγωνισμοί και κληρώσεις.

Παράλληλα η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ άδραξε την ευκαιρία για μια σύντομη αλλά άκρως περιεκτική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, παραθέτοντας δεξίωση την παραμονή της έκθεσης στο αρχοντικό του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, αναδεικνύοντας την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το πολιτικό πρόβλημα του τόπου μας. H έκθεση «THE AUTOFIXSHOW» διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2013 και επαναλήφθηκε δύο χρόνια αργότερα, ενώ η φετινή, τρίτη διοργάνωση ήταν η πιο πετυχημένη και μεγαλύτερη όλων, αφού κατέλαβε έκταση 2.000τμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ