aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΠήρε τη νίκη και μπήκε στη μάχη του τίτλου ο Μορμπιντέλι

Πήρε τη νίκη και μπήκε στη μάχη του τίτλου ο Μορμπιντέλι

Τη δεύτερη νίκη του φέτος κατέκτησε ο Φράνκο Μορμπιντέλι στο γκραν πρι του Τερουέλ. Ο Ιταλός κρατήθηκε μπροστά από τις Suzuki των Ρινς και Μιρ και μπήκε στη μάχη του τίτλου.

Ο αναβάτης της Petronas Yamaha πέρασε στην πρώτη θέση μετά την πτώση του Τακαάκι Νακαγκάμι στον πρώτο γύρο, και από εκείνο το σημείο δεν ξανακοίταξε πίσω.

Ο Άλεξ Ρινς ακολούθησε τον Μορμπιντέλι σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να τον απειλήσει και συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

Ο Ζόαν Μιρ έχασε επαφή με τους πρώτους όταν δυσκολεύτηκε να περάσει τον Γιόχαν Ζαρκό για την τρίτη θέση. Ο Ισπανός τερμάτισε τρίτος και κράτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιον αγώνα.

Ο Άλεξ Μαρκέθ έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά έχασε την ευκαιρία να ανέβει για τρίτο σερί αγώνα στο βάθρο όταν έπεσε από τη Honda του ενώ βρισκόταν στην τέταρτη θέση.

Ο Πολ Εσπαργκαρό πήρε μια σημαντική τέταρτη θέση για την KTM, ενώ ο Ζαρκό τερμάτισε πέμπτος. Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα τερμάτισε μπροστά από τους διεκδικητές του τίτλου Βινιάλες και Κουαρταράρο, ενώ οι Λεκουόνα και Πετρούτσι συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Αποτελέσματα Αγώνα
1. Φράνκο Μορμπιντέλι (Yamaha)
2. Άλεξ Ρινς (Suzuki)
3. Ζόαν Μιρ (Suzuki)
4. Πολ Εσπαργκαρό (ΚΤΜ)
5. Γιόχαν Ζαρκό (Ducati)
6. Μιγκέλ Ολιβέιρα (KTM)
7. Μάβερικ Βινιάλες (Yamaha)
8. Φάμπιο Κουαρταράρο (Yamaha)
9. Ίκερ Λεκουόνα (ΚΤΜ)
10. Ντανίλο Πετρούτσι (Ducati)
11. Καλ Κράτσλοου (Honda)
12. Στέφαν Μπραντλ (Honda)
13. Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati)
14. Τίτο Ραμπάτ (Ducati)
15. Μπράντλεϊ Σμιθ (Aprilia)

Ο Ζόαν Μιρ προηγείται στη βαθμολογία με 137 βαθμούς, ανοίγοντας διαφορά 13 βαθμών από τον Κουαρταράρο με 3 αγώνες να απομένουν.

Βαθμολογία Αναβατών
1. Ζόαν Μιρ 137
2. Φάμπιο Κουαρταράρο 123
3. Μάβερικ Βινιάλες 118
4. Φράνκο Μορμπιντέλι 112
5. Αντρέα Ντοβιτσιόζο 109
6. Άλεξ Ρινς 105
7. Τακαάκι Νακαγκάμι 92
8. Πολ Εσπαργκαρό 90
9. Τζακ Μίλερ 82
10. Μιγκέλ Ολιβέιρα 79

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ