aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑPetrolina Racing Team: Δύο πρώτες θέσεις στο Venus Rally και Πρωταθλητές Κύπρου

Petrolina Racing Team: Δύο πρώτες θέσεις στο Venus Rally και Πρωταθλητές Κύπρου

Με την κατάκτηση του τίτλου από πλήρωμα της Petrolina Racing Team έκλεισε η αυλαία του φετινού Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020. Οι ομάδες της Petrolina Racing Team είχαν για άλλη μια χρονιά εξαιρετικές εμφανίσεις, σωστή στρατηγική και κατάλληλους χειρισμούς ώστε να κερδίσουν δύο από τις πρώτες τρεις θέσεις στη βαθμολογία.

Εξάλλου, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, τα πληρώματα της Petrolina Racing Team, Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία και Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου, αμφότερα με VOLKSWAGEN POLO GTI R5, εξασφάλισαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ο αγώνας, το 43ο Venus Rally, διεξήχθη το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου 2020 στην Πάφο. Οι Παναγιώτης Γιάγκου – Παναγιώτης Κυριάκου με HYUNDAI i20 R5, επίσης της Petrolina Racing Team, κατατάγηκαν στην τέταρτη θέση.

Οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου αναδείχθηκαν πρωταθλητές του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι για τρίτη φορά, αφού πήραν πολύ γρήγορα το προβάδισμα από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, Q8 Παντελή – Χριστοδούλου (Citroen DS3 R5) και Petrolina Racing Team Γιάγκου – Κυριάκου (Hyundai i20 R5). Άτυχο στάθηκε το πλήρωμα Γιάγκου – Κυριάκου, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τεχνικά προβλήματα και περιορίστηκαν στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Η Petrolina Racing Team ολοκλήρωσε τη χρονιά κατακτώντας συνολικά 6 νίκες και 16 ατομικά βάθρα.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της κυπριακής εταιρείας Πετρολίνα, μέσα στο πλαίσιο της στήριξης του αθλητισμού, που αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ