aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟριστικά εκτός μέχρι τις αρχές του 2021 ο Μάρκεθ

Οριστικά εκτός μέχρι τις αρχές του 2021 ο Μάρκεθ

Είναι πλέον οριστικό πως η σεζόν 2020 ολοκληρώθηκε για τον Μαρκ Μάρκεθ. Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο τελευταία Moto GP, σε Βαλένθια στις 15 και Πορτογαλία στις 22 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας την αποκατάσταση του τραυματισμού που υπέστη στο χέρι στον πρώτο αγώνα της σεζόν.

«Δεν θα ξανατρέξω φέτος. Μετά από αξιολόγηση της κατάστασης στο χέρι μου από τους γιατρούς και την ομάδα μου, αποφασίσαμε πως η καλύτερη επιλογή θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, ανυπομονώ για το 2021», τόνισε ο αναβάτης της Repsol Honda.

Έτσι στους δύο εναπομείναντες αγώνες της σεζόν θα τρέξουν με την ομάδα ο αδερφός του, Άλεξ Μάρκεθ, και ο Στέφαν Μπραντλ, που είναι στη 14η και 20η θέση του πρωταθλήματος. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Μαρκ Μάρκεθ θα επανεμφανιστεί πάνω στη Honda στις δοκιμές της Σεπάνγκ το διήμερο 14-16 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ