aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ«Ο Σουμάχερ δεν περπατάει, δεν στέκεται καν όρθιος»

«Ο Σουμάχερ δεν περπατάει, δεν στέκεται καν όρθιος»

Τρία χρόνια μετά το ατύχημα την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του.

Αυτό δήλωσε για μια ακόμα φορά ο δικηγόρος του Γερμανού θρύλου της Φόρμουλα 1, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού, το οποίο ανέφερε πως η κατάσταση του Σουμάχερ έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο δικηγόρος Φέλιξ Νταμ, στενός φίλος του «Σούμι» εμφανίστηκε ενώπιον γερμανικού δικαστηρίου κατά την εκδίκαση της αγωγής που έκανε η οικογένεια του πιλότου στο περιοδικό, το οποίο στο ρεπορτάζ του είχε επικαλεστεί πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Σουμάχερ.

«Ο Σουμάχερ δεν περπατά. Δεν μπορεί καν να σταθεί όρθιος χωρίς την υποστήριξη των ειδικών θεραπευτών που τον έχουν αναλάβει» ήταν τα λόγια του Νταμ.

«Είναι πολύ αδύνατος, αλλά μπορεί και περπατά ξανά με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει μερικά βήμα. Μπορεί επίσης να σηκώνει το χέρι του» έγραψε το δημοσίευμα που προκάλεσε την οργή της οικογένειας, το οποίο άσκησε αγωγή σε συντάκτη και περιοδικό επικαλούμενη το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σε μερικές εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ