aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΟ Ρόσμπεργκ γέλασε τελευταίος

Ο Ρόσμπεργκ γέλασε τελευταίος

Την 27η pole position στην καριέρα του πανηγυρίζει ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος παρότι είδε τον Λιούις Χάμιλτον ταχύτερο στο μεγαλύτερο κομμάτι των κατατακτήριων, κατέγραψε τελικά τον καλύτερο χρόνο αφήνοντας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος δεύτερο.

Πίσω από τις δύο Mercedes βρέθηκαν στο Χόκενχαϊμ οι δύο Red Bull, των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν, ενώ ακολούθησαν οι Κίμι Ραϊκόνεν και Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India, οι δύο Williams των Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα και ανάμεσά τους ο Σέρχιο Πέρες με Force India.

Στην Q2 αποκλείστηκαν οι McLaren των Αλόνσο και Μπάτον, οι Haas των Γκουτιέρες και Γκροζάν, η Renault του Πάλμερ και η Toro Rosso του Κάρλος Σάινθ.

Από την Q1 δεν επιβίωσαν οι δύο Sauber των Έρικσον και Νασρ, οι δύο Manor των Βερλάιν και Χαριάντο, καθώς επίσης ο Κβίατ με Toro Rosso και ο Μάγκνουσεν με Renault.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 15:00.

formula 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ