aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝικητής ο Μορμπιντέλι, Πρωταθλητής ο Μιρ στη Βαλένθια

Νικητής ο Μορμπιντέλι, Πρωταθλητής ο Μιρ στη Βαλένθια

Ο Φράνκι Μορμπιντέλι παίρνει την νίκη! Στη 2η θέση ο Τζακ Μίλερ που προσπάθησε και στην 3η θέση ο Πολ Εσπαργκαρό. Με την 7η θέση του ο Ζοάν Μιρ στέφθηκε και μαθηματικά πλέον Πρωταθλητής MotoGP 2020.

O Zoαν Μιρ τερματίζοντας μόλις 7ος, κέρδισε το πρωτάθλημα MotoGP 2020, τερματίζοντας τα 20 χρόνια αναμονής για τη Suzuki. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι όμως κέρδισε τον αγώνα παρά την πίεση που του άσκησε στους τελευταίους γύρους τους αγώνα ο Τζακ Μίλερ.

Με την εκκίνηση του αγώνα αμέσως δημιουργήθηκε το βάθρο. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι μπήκε επικεφαλής με τον Τζακ Μίλερ στη 2η θέση και στην 3η ο Πολ Εσπαργκαρό. Στον πρώτο γύρο ο Φάμπιο Κουαρταραρό έκανε ένα λάθος και έμεινε τελευταίος για να προσπαθήσει στη συνέχεια να ανέβει θέσεις αλλά στην προσπάθειά του αυτή, τελικά να πέσει. Ο Μιρ οδήγησε με ασφάλεια στον πρώτο γύρο μένοντας στην 10η θέση ενώ ο τιμ μέιτ του Άλεξ Ρινς έκανε τρομερή εκκίνηση και από την 14η θέση έφτασε αμέσως 7ος! Ο Φράνκο Μορμπιντέλι είχε ένα τρομερά σταθερό γυρολόγιο και αργά αλλά σταθερά μεγάλωνε τη διαφορά από τον 2ο Τζακ Μίλερ. Στα μέσα του αγώνα ο Μίλερ άρχισε να μαζεύει την διαφορά και στον τελευταίο γύρο έφτασε και πέρασε για λίγο τον Μορμπιντέλι. Ο Φράνκο αντεπιτέθηκε και είχαμε μερικές όμορφες μάχες με τον Μόρμπιντο τελικό νικητή. Στη μάχη της 3η θέσης είχαμε δράματα. Ο Τάκα Νακαγκάμι προσπάθησε πολύ να φτάσει τον Πολ Εσπαργκαρό και τα κατάφερε. Μόλις όμως τόλμησε να τον περάσει είχε μια πτώση και έτσι οι ελπίδες του για ένα βάθρο εξανεμίστηκαν.

Στην 12η θέση ο Ρόσι που έκανε έναν αδιάφορο αγώνα. Ενώ και ο Ντόβι δεν κατάφερε τίποτε και έμεινε απλώς 8ος.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ