aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑM. Σουμάχερ: Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του

M. Σουμάχερ: Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. Αρχές Σεπτέμβρη οι συγγενείς του Μίκαελ Σουμάχερ αποφάσισαν την μεταφορά του στην Αμερική προκειμένου να λάβει επιπλέον εξειδικευμένη θεραπεία. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου να βγει νικητής.

«Μας λείπει ο Μίκαελ. Είναι εδώ, ακόμα παλεύει. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Michael είναι κάποιος πολύ ξεχωριστός, κάποιος πολύ ξεχωριστός για τα μηχανοκίνητα σπορ. Είναι ξεχωριστός για μένα, είναι φίλος», δήλωσε ο Ζιαν Τοντ, ενώ δηλώσεις έκανε και η μάνατζερ του, Σαμπάιν Κεμ.

«Όλοι ξέρουμε πως ο Μίκαελ έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε πολύ. Είχε πάντα απόλυτο σεβασμό για όλους, θα ήταν πολύ υπερήφανος». Θυμίζουμε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν έκανε σκι στις Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου 2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ