aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΚΟΑ: Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

ΚΟΑ: Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Με τον πρωταθλητή μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό Βλαδίμηρο Τζιωρτζή συναντήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στη συνάντηση ο κ. Μιχαηλίδης συγχάρηκε τον πρωταθλητή μας για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR και για τις τιμητικές θέσεις 8η και 7η που κατέκτησε στους δύο αγώνες που έδωσε, συναγωνιζόμενος με εγνωσμένης αξίας πρωταθλητές του αυτοκινήτου, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τόσο τον εαυτό του αλλά και τη χώρα μας γενικότερα.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη συμπαράσταση του Οργανισμού και αφού τον ενημέρωσε πλήρως για τους αγώνες που έδωσε και θα δώσει, συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα που τον απασχολούν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τζιωρτζής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του, συγκεντρώνοντας 59 βαθμούς από τους δύο πρώτους αγώνες που έγιναν στο Autodromo Vallelunga της Ρώμης. Είναι στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και τρίτος ανάμεσα στους πρωτοεμφανιζόμενους (rookies). Επόμενος αγώνας του Τζιωρτζή στο Nascar Whelen Euro Series, είναι στο Circuit Zolder του Βελγίου στις 3-4 Οκτωβρίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ