aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑH Williams στρέφεται ήδη στο 2017

H Williams στρέφεται ήδη στο 2017

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016 δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Williams. Η βρετανική ομάδα που το 2014 αποτελούσε τη δεύτερη δύναμη στο σπορ, φέτος δείχνει να υστερεί τόσο της Ferrari, όσοι και της Red Bull Racing. Εύλογα λοιπόν, η προσοχή της έχει αρχίσει να στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική σεζόν και την FW38.

Αυτό παραδέχθηκε ο επικεφαλής τεχνικός υπεύθυνος της ιστορικής ομάδας, Pat Symonds, που μιλώντας στο motorsport.com εστίασε και στους τομείς που το μυαλό τους ταξιδεύει στο μέλλον…

Θα έχουμε αναβαθμίσεις στον αεροδυναμικό τομέα, σίγουρα μέχρι και το Grand Prix Ουγγαρίας, ίσως και πιο μετά. Όμως πλέον η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο σε πράγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το 2017, όπως στον τομέα της ανάρτησης. Θα διατηρήσουμε την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία, ακόμα κι αν κάποια εξαρτήματα αλλάξουν. H γενικότερη ιδέα θα παραμείνει η ίδια. Όπως καλά ξέρετε, οι αναρτήσεις δεν έχουν πια δύο ψαλίδια και αμορτισέρ, εκείνες οι μέρες ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Δουλεύουμε πάνω σε περίπλοκες και προηγμένες ιδέες, που μπορούν να εφαρμοστούν ανεξάρτητα από το πλάτος του μονοθεσίου (σ.σ. δεδομένου πως οι διαστάσεις αλλάζουν το 2017)”, είπε ο Symonds.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις πρόσφατες δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα της Βαρκελώνης, η Williams δοκίμασε από τώρα μία πειραματική πίσω αεροτομή που θα εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις του 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ