aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΓκραν Πρι Ιταλιάς: 1-2 οι Mercedes στο FP1

Γκραν Πρι Ιταλιάς: 1-2 οι Mercedes στο FP1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Mercedes το τριήμερο του γκραν πρι Ιταλίας, με τον Βάλτερι Μπότας να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, και τον Λιούις Χάμιλτον να τον ακολουθεί.

Ο Φινλανδός έκανε χρόνο 1:20.703 στη Μόντσα και πέρασε τον ομόσταυλό του στη Mercedes για 245 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Οι υπόλοιπες ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ να ακολουθήσουν τα «ασημένια βέλη», και ο τρίτος Αλεξάντερ Άλμπον ήταν σχεδόν 8 δέκατα πιο αργός από τον Μπότας.

Τέταρτος ήταν ο Ντανιίλ Κβίατ με την AlphaTauri, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν, που χτύπησε και τον τοίχο σε ένα σημείο της περιόδου, ήταν 5ος με τη δεύτερη Red Bull.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Πιέρ Γκασλί (AlphaTauri), Σέρχιο Πέρεθ (Racing Point), Λάντο Νόρις (McLaren), Ντάνιελ Ρικιάρντο (Renault) και Κάρλος Σάινθ (McLaren), ενώ η Ferrari απογοήτευσε για άλλη μια φορά με τους οδηγούς της να είναι στις θέσεις 11-12.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ