aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΓια ακόμα 2 χρόνια στην Yamaha ο Ρόσι!

Για ακόμα 2 χρόνια στην Yamaha ο Ρόσι!

Ήταν, εδώ και καιρό κάτι σαν δίτροχο κοινό μυστικό: ο «Γιατρός» παρά τις κατά καιρούς γκρίνιες του για την απόδοση της M1- είναι τόσο… άρρωστος με το MotoGP, που θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τη Yamaha για μία διετία ακόμα.

Όπερ και εγένετο με κάθε επισημότητα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα ο 39χρονος Ιταλός θρύλος του αθλήματος ανανέωσε μέχρι το 2020 με την ιαπωνική εταιρία, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει ο πρώτος αναβάτης μετά τον Κόλιν Έντουαρτς (2014) ο οποίος θα παίρνει μέρος στην κορωνίδα των μοτοσυκλετών και μετά τα 40 του.

«Το 2016, που υπέγραψα το τελευταίο μου συμβόλαιο με την Yamaha, αναρωτιόμουν αν αυτό θα ήταν και το τελευταίο. Τότε είχα πει ότι θα πάρω την απόφασή μου τα επόμενα δυο χρόνια. Έφτασα, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι θέλω να συνεχίσω γιατί τα grand prix και ειδικά το να οδηγώ την M1 μου, είναι κάτι που με κάνει νιώθω ωραία. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην Yamaha για την εμπιστοσύνη τους, μιας και η πρόκληση δεν είναι εύκολη- να είμαι ανταγωνιστικός, δηλαδή, μετά τα 40! Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες κι απαιτεί πολλή δουλειά από πλευράς μου, αλλά είμαι έτοιμος. Δεν μου λείπει το κίνητρο και γι’ αυτό υπέγραψα για δυο χρόνια», ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο μετά την επίσημη ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ