aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑF1 - Πιάστρι: «Αν έκανα το γύρο της ζωής μου θα κέρδιζα τον Λεκλέρ»

F1 – Πιάστρι: «Αν έκανα το γύρο της ζωής μου θα κέρδιζα τον Λεκλέρ»

Μόλις στη δεύτερη σεζόν του στη Formula 1, o Όσκαρ Πιάστρι κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο πιο εμβληματικό Grand Prix της χρονιάς. Ο νεαρός Αυστραλός δεν κατάφερε να περάσει τον νικητή Σαρλ Λεκλέρ και τερμάτισε 2ος στον αγώνα του Μονακό.

Παρά το γεγονός πως ο Πιάστρι δεν είχε τη δυνατότητα να επιτεθεί για τη νίκη, φεύγει χαρούμενος από το Πριγκιπάτο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ο ρυθμός στην αρχή ήταν πολύ αργός. Είχα μισή προσπάθεια στην αρχή αλλά δεν είχα το κενό για να βουτήξω. Ευχαριστώ την ομάδα, είχαμε ένα φοβερό τριήμερο και επιτέλους πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δυνατό τριήμερο, το βάθρο είναι πολύ ωραίο και δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη πίστα», είπε ο Πιάστρι.

Όταν ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζένσον Μπάτον, τον ρώτησε αν υπήρχε η δυνατότητα να ανέβει εκείνος στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, ο οδηγός της McLaren είπε: «Για να είμαι ειλικρινής ο Σαρλ ήταν τρομερός όλο το τριήμερο. Ήταν γρήγορος από την πρώτη στιγμή, έπρεπε να κάνω κάτι πολύ ξεχωριστό για να τον ξεπεράσω. Υπήρχε η δυνατότητα όμως έπρεπε στις κατατακτήριες να κάνω τον καλύτερο γύρο της ζωής μου. Είμαι χαρούμενος με τη 2η θέση, είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ