aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΑνακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας του Τζιωρτζή με την SMP Racing

Ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας του Τζιωρτζή με την SMP Racing

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή και για το 2017 ανακοίνωσε και επίσημα η SMP Racing, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της 7αδας των οδηγών της που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα SMP F4 North Europe Zone certified by FIA, το οποίο αρχίζει 19-20 Μαΐου από το Σότσι και την πίστα της Formula 1. Η SMP Racing είναι επίσημος συνεργάτης και ανάδοχος χορηγός του πρωταθλήματος.

Ο Βλαδίμηρος μαζί με τον Nikita Volegov είναι οι δύο οδηγοί που συνεχίζουν από πέρσι, ενώ στην ομάδα έχουν προστεθεί επίσης οι Alexander Smolyar, Ivan Berets, Mickael Belov, Abdullayev Gulhuseyn αλλά και η Milen Ponomarenko. Ο 20χρονος Κύπριος πιλότος θα αγωνίζεται με το Νο6. Με άλλες ομάδες λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα οδηγοί από Φιλανδία, Ολλανδία, Δανία, Γαλλία, Αυστρία και Ισπανία.

H SMP Racing δραστηριοποιείται σε πάρα πολλά πρωταθλήματα αγώνων πίστας ανά τον κόσμο, από Καρτ μέχρι Formula αλλά και αυτοκίνητα όπως τα IndyCar και τα πρωταθλήματα αντοχής τύπου Le Mans.

«Να φανώ αντάξιος»

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι για δεύτερη χρονιά με τα χρώματα της SMP Racing, της μεγαλύτερης ρωσικής ομάδας σε αγώνες μονοθέσιων. Στόχος για το 2017 είναι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της ομάδας μου και με τις εμφανίσεις μου να πετύχω την άνοδό μου στο επόμενο επίπεδο της πυραμίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού» λέει ο Τζιωρτζής. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει επτά γύρους, τέσσερις εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν στη ρωσική επικράτεια.

1. Sochi Ρωσία 19-20 Μαΐου
2. Smolensk Ρωσία 26-28 Μαΐου
3. Ahvenisto Φινλανδία 2-4 Ιουνίου
4. Parnu Εσθονία 1-2 Ιουλίου
5. Μόσχα Ρωσία 14-15 Ιουλίου
6. Μόσχα Ρωσία 19-20 Αυγούστου
7. Assen Ολλανδία 20-22 Οκτωβρίου

Σε σχετική ανακοίνωσή της η FIA, η οποία πιστοποιεί το πρωτάθλημα, αναφέρει πως «μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις όπου οι συμμετέχοντας κατάφεραν να προωθηθούν στην πυραμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τουλάχιστον τέσσερις πιλότους να εντάσσονται στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Formula One, το φετινό grid θα είναι πιο ισχυρό με τη συμμετοχή 21 οδηγών».

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι συμμετέχοντες θα συμπληρώσουν και τουλάχιστον δέκα ημέρες δοκιμών εξέλιξης. Ήδη συμπλήρωσαν δύο, ενώ ο Τζιωρτζής θα βρεθεί και πάλι στο Parnu της Εσθονίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για επιπλέον διήμερο τεστ.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια πλάι στον Τζιωρτζή στέκονται η Eneos Motor Oil Cyprus, η INTERTAXAUDIT, η ALCO Filters και η Eurofast ενώ τον υποστηρίζει το «Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον».

Η ανακοίνωση της FIA εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες στο http://smpf4championship.com και στο www.facebook.com/vladimiros.tziortzis.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ