aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΚΟΑ: Συγχαίρει την Άντρη Χριστοφόρου για την εξασφάλιση θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε...

ΚΟΑ: Συγχαίρει την Άντρη Χριστοφόρου για την εξασφάλιση θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο 2016

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τη χαρά του και απευθύνει τα συγχαρητήρια του στην  αθλήτρια Ποδηλασίας Άντρη Χριστοφόρου για την εξασφάλιση θέση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο 2016.

Όπως έγινε γνωστό η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ανακοίνωσε την Ολυμπιακή κατάταξη που περιλαμβάνει 100 αθλητές, και ισχύει την 31η Μαΐου 2016. Η κατάταξη αυτή, αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και περιλαμβάνει τους αγώνες που αφορούσαν τη χρονική διάρκεια ενός έτους. Η Άντρη Χριστοφόρου βρίσκεται στην 87η θέση της Ολυμπιακής κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 109 βαθμούς.

Ο ΚΟΑ μέσω της Ομοσπονδίας της, στηρίζει την Άντρη Χριστοφόρου και με την ευκαιρία συγχαίρει την ΚΟΠΟ και εύχεται στην αθλήτρια μας κάθε επιτυχία στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ