aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΠανεπιστημιακός Αθλητισμός: Το Ευρωπαϊκό έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα φούτσαλ

Πανεπιστημιακός Αθλητισμός: Το Ευρωπαϊκό έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα φούτσαλ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας που διεξήχθη στο GC School στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος φούτσαλ, εκεί όπου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κέρδισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με 6-3.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με το Ευρωπαϊκό να βάζει «φωτιά» στην βαθμολογία. Συγκεκριμένα, στις πρώτες δύο θέσεις βρίσκονται Frederick και Ευρωπαϊκό (έχουν από εννέα βαθμούς με το Frederick να προηγείται), ακολουθεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στους επτά. Στη 4η θέση είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τέσσερις βαθμούς, ενώ το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο είναι στη τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Το ματς

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς η ομάδα του Μάριου Γιαξή προηγήθηκε με δύο γκολ στο 9’ (2-0). Παρά την ψυχρολουσία, το Ευρωπαϊκό βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να μείνει στον αγώνα και γι’ αυτό μέχρι το 23’ ισοφάρισε τον αγώνα (2-2). Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας απάντησε άμεσα και έτσι έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 3-2.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή και φανέρωνε πως όλα αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν φοβερός με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό φούτσαλ. Στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού, το Ευρωπαϊκό ήταν πιο ψύχραιμο, μετουσίωσε σε γκολ τις φάσεις που βρήκε στον αγώνα και έτσι κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει με το… διπλό από το ανοιχτό του GC School (6-3).

Στον άλλο αγώνα, το Frederick κέρδισε με 3-1 το ΤΕΠΑΚ στο Heritage στη Λεμεσό και διατηρήθηκε στη πρώτη θέση με εννέα βαθμούς. Ρεπό είχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ