aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΠανεπιστημιακός Αθλητισμός: Με τον… οίστρο του Κυριάκου το Ευρωπαϊκό!

Πανεπιστημιακός Αθλητισμός: Με τον… οίστρο του Κυριάκου το Ευρωπαϊκό!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 6-2 σε παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια του πρωταθλήματος φούσταλ ανδρών στην κλειστή αίθουσα του Ευρωπαϊκού. Στη τρίτη θέση  και τους έξι βαθμούς βρίσκεται πλέον το Ευρωπαϊκό, ενώ στη τέταρτη θέση με τέσσερις βαθμούς είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σχετικά με τον αγώνα, οι παίκτες του Φρίξου Πιερή μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα θέλοντας να πάρουν από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού. Κάτι που κατάφεραν, καθώς το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 3-1. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με το Ευρωπαϊκό να κυριαρχεί και να φθάνει σε ευρεία νίκη με 6-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λέανδρος Κυριάκου, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ (5’, 22’, 37’), ένα στο πρώτο και δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Αντρέας Νικολάου (13’, 33’) και ακόμα ένα ο Δημήτρης Αγγελή (26’). Από πλευράς του Πανεπιστημίου Κύπρου, και τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Χάρης Καλλούππας (10’, 28’).

Στον άλλο αγώνα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Frederick με 3-2 στην κλειστή αίθουσα του Heritage στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ