aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΠανεπιστημιακός Αθλητισμός: Με το… δεξί στο φούτσαλ το Ευρωπαϊκό

Πανεπιστημιακός Αθλητισμός: Με το… δεξί στο φούτσαλ το Ευρωπαϊκό

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Με το δεξί άνοιξε αυλαία στο φούτσαλ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, καθώς κέρδισε το Τεπάκ με 4-0 στη κλειστή αίθουσα του Ευρωπαϊκού και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Σκόρερ οι Αντρέας Νικολάου (17’, 1-0), Κυριάκος Στυλιανού (30΄, 2-0), Νικόλας Χαναππάς (35’, 3-0) και Αντρέας Χατζηπαναγή (36’, 4-0)

Η ομάδα του Τεπάκ εμφανίστηκε αποδυναμωμένη με μόλις έξι παίκτες στη σύνθεση της. Παρ’ όλα αυτά οι φουτσαλιστές έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία του Παναγιώτη Ψαρά. Οι φουτσαλιστές του Φρίξου Πιερή γυρόφερναν την περιοχή και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Τεπάκ. Τελικά αυτό έγινε έπειτα από στημένη φάση, με τον Νικολάου να στέλνει με ωραίο σουτ την μπάλα στην εστία του Ψαρά.

Στην επανάληψη, το Τεπάκ προσπάθησε να απαντήσει αλλά ήταν αδύνατο λόγω του μικρού ρόστερ που διέθετε. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελισσαίου πάλεψαν με ότι είχαν, αλλά στο τέλος… λύγισαν και δέχθηκαν άλλα τρία τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών  (30’ Στυλιανού, 35’ Χαναππάς, 36’ Χατζηπαναγή). Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να παίρνει τη νίκη και να ανοίγει με το… δεξί την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου εξήλθε ισόπαλο απέναντι στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (2-2) σε ματς που έγινε στη κλειστή αίθουσα του κρατικού Πανεπιστημίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ