aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΝτέρμπι με φόντο την πρωτιά και τον τίτλο

Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά και τον τίτλο

Με τρεις αγώνες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα Futsal ανδρών. Από τα παιγνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (19:00), με τους γαλαζοκίτρινους να βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με την Ομόνοια με 25β., και τον προσφυγικό όμιλο στην 3η με 22β.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως με νίκη των γαλαζοκίτρινων ανεβαίνουν μόνοι τους στην πρώτη θέση (η Ομόνοια παίζει αύριο 20:30 με την Αθηένου), ενώ σε ενδεχόμενο νίκης της «Κυρίας» πιάνει τον ΑΠΟΕΛ στους 25 βαθμούς και μπαίνει στο κόλπο για τον τίτλο. Ντέρμπι θα έχουμε και στη Λάρνακα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ (20:00), με την ομάδα της Λάρνακας να κυνηγά τους Λεμεσιανούς που βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων πλησιάζουν την ΑΕΛ στους δυο βαθμούς, σε αντίθετη περίπτωση, αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν με το διπλό, «καπαρώνουν» ουσιαστικά την 4η θέση. Ο άλλος σημερινός αγώνας είναι Εθνικός Λατσιών – Αραράτ (20:30).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ