aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛ«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για αυτούς τους λίγους…»

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για αυτούς τους λίγους…»

Ο Εθνικός Λατσιών Futsal ανακοινώνει ότι η Εφορεία του Τμήματος αποχωρεί μετά από εννέα χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με τα δρώμενα του Τμήματος. Η απόφαση για αποχώρηση πάρθηκε μετά από αρκετές μέρες και ώρες σκέψης. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για αυτούς τους λίγους που ασχολήθηκαν με το Τμήμα Futsal.

Και τονίζεται ακολούθως μεταξύ άλλων:

«Όμως θεωρούμε ότι ως ομάδα ανθρώπων έχουμε κάνει τον κύκλο μας, δώσαμε αυτά που μπορούσαμε να δώσουμε και αποχωρούμε από την ομάδα. Σε όλη αυτή την εννιάχρονη πορεία προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Κάναμε τίμια την προσπάθειά μας και πετύχαμε κάποια πράγματα. Βέβαια κάναμε και αρκετά λάθη και σίγουρα πολλά πράγματα θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα.

Θα μας μείνουν αξέχαστες όλες οι χρονιές. Η πρώτη χρονιά ίδρυσης του Τμήματος, η χρονιά του πρωταθλήματος στη Β’ κατηγορία και σίγουρα η περσινή χρονιά με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες σε όλα τα Δ.Σ. του Εθνικού Λατσιών που μας εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση του Τμήματος, όλους τους προπονητές και φουτσαλιστές που συνεργαστήκαμε μαζί τους και οι οποίοι τίμησαν αυτή τη φανέλα και αυτή την ομάδα. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φροντιστές της ομάδας, τους ανθρώπους του γηπέδου που φιλοξενούσε την ομάδα μας και όλους όσους μας αγάπησαν και μας στήριξαν στην πορεία μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στους χορηγούς μας οι οποίοι μας έδιναν τη δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας του Τμήματος.

Θα ήταν παράλειψη μας όμως εάν δεν κάναμε ξεχωριστή αναφορά σε δύο ανθρώπους οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Φρίξο Πιερή. Έναν εξαίρετο προπονητή και μοναδικό άνθρωπο στον οποίο οφείλεται κατά κύριο λόγο η ανοδική πορεία που είχε η ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δούλεψε αμέτρητες ώρες, έβαλε πολλή αγάπη και υπομονή και πέτυχε ακατόρθωτα πράγματα. Τον ευχαριστούμε που ανέχτηκε και τις όποιες αδυναμίες μας και παραλείψεις μας. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική και καταλυτική για εμάς.

Ευχαριστούμε επίσης τον γιατρό Γιώργο Μηνά ο οποίος για δύο χρόνια ερχόταν στο γήπεδο και προσέφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να απολογηθούμε σε όποιον προπονητή, αθλητή ή άλλο πρόσωπο πικράναμε και στεναχωρήσαμε με τη στάση μας ή με κάποια απόφαση ή συμπεριφορά μας.

Κλείνοντας αποχωρούμε από το Τμήμα με την ευχή και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η επόμενη εφορεία του Τμήματος θα μπορέσει να πετύχει αυτά που δεν πετύχαμε εμείς καθιστώντας τον Εθνικό μια ισχυρότερη δύναμη στον χώρο του αθλήματος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ