aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΦούτσαλ: Πράσινο το ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ

Φούτσαλ: Πράσινο το ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ

Μετά από ένα δραματικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Ομόνοια νίκησε με 3-2 τον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα για τη Β’ φάση του Πρωταθλήματος

Με τη στήριξη της ΚΟΠ ο αγώνας μεταδόθηκε από τη Cytavision.

Στον τελικό θα περάσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες και η Ομόνοια προηγείται με 4-0 του ΑΠΟΕΛ. Πλέον, χρειάζεται άλλη μια νίκη για να περάσι στον τελικό.

Τα αποτελέσματα της Α’ φασης:

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 1-6
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 8-5
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 3-4
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-1

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ – Skylink ΑΕΚ. Έναρξη στις 20:30 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Η ΑΕΛ πέτυχε δύο νίκες (3-2 και 9-4) σε βάρος της ΑΕΚ στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος και άλλοι δύο μεταξύ τους αγώνες έληξαν ισόπαλοι (4-4 και 2-2).

Πρόκριση για τον τελικό θα εξασφαλίσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

2η αγωνιστική
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο Λευκόθεο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Έναρξη στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Επίσης η Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, είναι πιθανή ημερομηνία σε περίπτωση που χρειαστεί νέος αγώνας μεταξύ της Skylink ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Θα ακολουθήσει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στον Main Round του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal. Την 1η Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ισπανία και στις 5 Μαρτίου θα φιλοξενήσουμε τη Μολδαβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ