aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΦούτσαλ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μολδαβίας

Φούτσαλ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μολδαβίας

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική μας ομάδα Futsal που βρίσκεται από την Πέμπτη στη Μολδαβία.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα τον κύκλο της προετοιμασίας της στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού επικέντρωσε το βάρος της προσπάθειας στον τομέα της τακτικής και περιμένει από τους διεθνείς μας να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη μεγάλη πρόκληση με τους Μολδαβούς.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αραράτ: Κυριάκος Στυλιανού
ΑΕΚ: Ανδρέας Σάββα
ΑΕΛ: Γκεβάρα Κάντζο, Γιώργος Κρέκος, Νίκος Χατζηγεωργίου
ΑΠΟΕΛ: Παναγιώτης Σκαρπάρης, Χρίστος Κόκκινος
Ομόνοια: Σέζαρ Περέϊρα, Αλέξης Τσίτσος, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Νεόφυτος Λακούφης, Τάχα Ελ Κέμπε, Χρίστος Στυλιανού

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του Main round όπου συμμετέχουν 36 ομάδες σε 12 ομίλους. Στον elite round θα προκριθούν οι 12 πρώτες ομάδες των ομίλων καθώς και οι καλύτερες 4 δεύτερες ομάδες.

Οι υπόλοιπες οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες των δώδεκα ομίλων, θα παίξουν σε αγώνες μπαράζ μεταξύ 10 – 19 Απριλίου 2023. Οι αγώνες για τον Elite round θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του main round μαζί με τη Μολδαβία και την Ισπανία και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 με τον αγώνα Μολδαβία – Κύπρος. θα ακολουθήσει στις 11 Οκτωβρίου ο αγώνας Ισπανία – Μολδαβία.

Με τη Μολδαβία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στο FMF Arena σε φιλικό επίπεδο το 2016. Τότε χάσαμε και στους δύο αγώνες, στις 2 Νοεμβρίου με 5-1 (Μανώλη) και στις 3 Νοεμβρίου με 3-1 (Κουλουμπρής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ