aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΦούτσαλ: Εβδομάδα υποχρεώσεων για Εθνικές μας ομάδες

Φούτσαλ: Εβδομάδα υποχρεώσεων για Εθνικές μας ομάδες

Τέσσερις Εθνικές μας ομάδες έχουν υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες, επίσημες αλλά και φιλικές. Πρόκειται για τις Εθνικές μας ομάδες Futsal Ανδρών, Νεανίδων Κ-19, Γυναικών και Παίδων Κ-17.

Εθνική Ανδρών Futsal

Αρχίζει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του main round του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal με εκτός έδρας αγώνα με τη Μολδαβία. Ο αγώνας θα γίνει στο Κισινάου το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και θα αρχίσει στις 18:00. Στον όμιλο της Εθνική μας συμμετέχει και η Ισπανία. Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στον Elite Round της διοργάνωσης ενώ η δεύτερη ομάδα θα αγωνιστεί σε αγώνες play-off τον Απρίλιο του 2023.

Εθνική Νεανίδων Κ-19

Θα συμμετάσχει στον Α΄ όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων της UEFA οι αγώνες του οποίου αρχίζουν αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου στην Κροατία. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 4 Οκτωβρίου την Κροατία (12:00), στις 7 Οκτωβρίου το Αζερμπαϊτζάν (16:30) και στις 10 Οκτωβρίου το Μαυροβούνιο (12:00). Η νικήτρια ομάδα του ομίλου θα ανέλθει στην Α’ Κατηγορία.

Εθνική Γυναικών

Αυτή την εβδομάδα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο το Λιχτενστάιν. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Στάδιο ΓΣΖ και στις 9 Οκτωβρίου στο ίδιο στάδιο και ώρα 11:00 το πρωί θα γίνει ο δεύτερος αγώνας.

Εθνική Παίδων Κ-17

Θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι της αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 11:00πμ στο Δημοτικό Στάδιο Τάσος Μάρκου στο Παραλίμνι. Η Εθνική μας προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου με αντιπάλους το Γιβραλτάρ και τη Σερβία. Οι αγώνες θα γίνουν στην Πάφο και η Κύπρος θα παίξει την 1η Νοεμβρίου με το Γιβραλτάρ (“Στέλιος Κυριακίδης. 14:30) και στις 7 Νοεμβρίου με τη Σερβία (Γεροσκήπου, 12:00). Οι πρώτες δύο ομάδες θα προκριθούν στον Elite Round της διοργάνωσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ