aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρίτος ο ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η 4αδα

Τρίτος ο ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η 4αδα

Με νίκες του ΑΠΟΕΛ επί της Ένωσης Νέων Αγίας Βαρβάρας (30-18) και του Προοδευτικού επί του ΘΟΪ Αυγόρου (29-21) διεξήχθη το Σάββατο (04/12) η 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ.

Το ντέρμπι Sabbianco Ανόρθωση – Παρνασσός που θα κρίνει και την πρωτιά, αναβλήθηκε λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας της Αμμοχώστου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 9 Αγώνες)
1. Sabbianco Ανόρθωση        14**
2. Παρνασσός                        14*
3. ΑΠΟΕΛ                               10
4. ΕΝΑΒ                                  7
5. Προοδευτικός                     5
6. ΘΟΪ Αυγόρου                     0 *

** Σε 7 Αγώνες
* Σε 8 Αγώνες

Στην τελευταία αγωνιστική η ΕΝ Αγ. Βαρβάρας υποδέχεται τον Προοδευτικό και με ισοπαλία η νεοφώτιστη ομάδα «κλειδώνει» την 4αδα. Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με τον Παρνασσό και η Sabbianco Ανόρθωση με το ΘΟΪ Αυγόρου με το οποίο εκκρεμεί και ο αγώνας του Α’ Γύρου.

Με το τέλος της Α’ Φάσης οι πρώτοι 4 θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, μεταφέροντας βαθμούς και νίκες, ενώ οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-6, χωρίς διαβάθμιση.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου (04/12) ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 15-10 στο ημίχρονο προβάδισμα που διεύρυνε στο β’ ημίχρονο, με πρώτο σκόρερ τον Κολοκοτρώνη με 7 γκολ.

Στην Πάφο ο τοπικός Προοδευτικός προηγήθηκε 14-10 στο ημίχρονο. Ο Χαράλαμπος Σοφοκλέους έβαλε 10 γκολ, ενώ ο Γιαννόπουλος του ΘΟΪ Αυγόρου είχε πάνω από τα μισά της ομάδας του και συγκεκριμένα 13 γκολ.

Πρώτη ήττα του Μαυρομμάτη

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών στη Β’ Κατηγορία του Χάντμπολ, με τον ΑΟ Αραδίππου να κερδίζει 27-24 τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου (ημίχρονο 15-8) υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή ήττα. Την Παρασκευή (03/12) ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 31-18 του ΑΟ Ανθούπολης.

Μεσοβδόμαδα έγιναν οι αγώνες Απόλλων Αγ. Παύλου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 23-41, Ελληνισμός Ακακίου – Ατρόμητοι ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 25-36 και Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας – Πανελλήνιος 24-32.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο δεν έχει απώλειες ενώ 3 νίκες σε 4 αγώνες μετρούν ΑΟ ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς, Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου και ΑΟ Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ