aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤοξοβολία: Η Σταρ Κύπρος Ανδριάνα Φιάκα, παρουσιάστρια των Διεθνών Αγώνων στην Πύλα (pic)

Τοξοβολία: Η Σταρ Κύπρος Ανδριάνα Φιάκα, παρουσιάστρια των Διεθνών Αγώνων στην Πύλα (pic)

Η Σταρ Κύπρος Ανδριάνα Φιάκα, θα είναι η παρουσιάστρια των 6ων Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας που θα πραγματοποιηθούν στην Πύλα, από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 150 και πλέον αθλητών από 12 χώρες.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου, ήρθε σε συνεννόηση με την κυρία Φιάκα, η οποία αποδέχτηκε την πρόταση, που θα ισχύει και για τούς επόμενους Διεθνείς Αγώνες στην Πέγεια. Η συνεισφορά της θα είναι εντελώς εθελοντική ενισχύοντας τις προσπάθειες του αθλήματος και του γενικότερου οράματος για προβολή της Κύπρου μας στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, παράλληλα με τους Διεθνείς Αγώνες Τοξοβολίας, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Κογκρέσου της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή 20 προέδρων ομοσπονδιών κάτι που καταδεικνύει τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του αθλήματος.

Η κυρία Φιάκα δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από την πρόταση, τονίζοντας ότι ο αθλητισμός και ο εθελοντισμός διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για την πρόοδο της κοινωνίας μας, κυρίως για τις πολύ δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ο κ. Θεοφυλάκτου με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Σταρ Κύπρος, αναφέροντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα και ακόμη καλύτερα πράγματα.

310546988 1352701755134194 3530604467902258160 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ