aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο ντοκουμέντο με τις εισηγήσεις της ΚΟΕΑΣ για τη χορηγία των Ολυμπιακών του 2024

Το ντοκουμέντο με τις εισηγήσεις της ΚΟΕΑΣ για τη χορηγία των Ολυμπιακών του 2024

Τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής πέρασαν στην αντεπίθεση σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε για τη μη συμπερίληψη πρωτοκλασάτων αθλητών του στίβου στις υποτροφίες του Olympic Solidarity, που αφορούσε στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο ταμίας της ΚΟΕ, Αλέξανδρος Χριστοφόρου, ανήρτησε μάλιστα και σχετική επιστολή της Ομοσπονδίας του Στίβου (ΚΟΕΑΣ), σύμφωνα με την οποία οι πρωταθλητές μας Ελένη Αρτυματά και Απόστολος Παρέλης, ενδεχομένως να μην συνέχιζαν τον αθλητισμό!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Χριστοφόρου έχει ως ακολούθως:

«Επειδή η υπομονή έχει και τα όρια της, έφτασε η στιγμή που πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια. Αυτή ήταν η αρχική πρόταση της Ομοσπονδίας Στίβου για το Olympic Solidarity. Όπως θα δείτε δίπλα από δύο ονόματα λένε ότι ίσως να σταματήσουν. Αυτά τα ονόματα τα αντικαταστήσαμε με δύο άλλα, νεαρών παιδιών, όχι τόσο γνωστών που δεν παίρνουν πολλά λεφτά. Γι’ αυτό μας έκραξαν κάποιοι έγκριτοι αθλητικογράφοι που κατά τα άλλα λένε πως γνωρίζουν καλά το θέμα, και μαζί με αυτούς και γνωστοί προπονητές που έχουν την ευθύνη για κάποιους από αυτούς τους αθλητές.

Οι αθλητές που έχουν παράπονο ξεκίνησαν και αυτοί από το Olympic Solidarity πριν αρχίσουν να παίρνουν τα λεφτά της Ολυμπιακής προετοιμασίας από τον ΚΟΑ, τα λεφτά της Ομοσπονδίας τους και τα λεφτά των χορηγών. Μιλάμε για αρκετά λεφτά. Τα μόνα λεφτά που δίνει η Ολυμπιακή Επιτροπή είναι το Olympic Solidarity. Οι 14 αθλητές που έχουν συμπεριληφθεί θα παίρνουν μόλις 470 ευρώ τον μήνα και όχι μερικές χιλιάδες όπως κάποιοι άλλοι.

Η ΔΟΕ δίνει τα λεφτά ακριβώς γι’ αυτούς τους αθλητές! Για τα άλλα λεφτά πρέπει να απευθυνθείτε στον ΚΟΑ. Από τον ΚΟΑ γιατί δεν παίρνετε απόψεις; Εμείς μόνο αυτά έχουμε προς το παρόν να μοιράσουμε. Όταν βρούμε πόρους θα δώσουμε και στους υπόλοιπους αθλητές. Μπορώ να πω πολύ περισσότερα άλλα θα μείνω εδώ προς το παρόν».

Eggrafa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ