aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο ΑΚΕΛ συγχαίρει την ολυμπιακή μας ομάδα

Το ΑΚΕΛ συγχαίρει την ολυμπιακή μας ομάδα

Το Αθλητικό Γραφείο της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ συγχαίρει θερμά τους Κύπριους αθλητές και τους προπονητές τους, καθώς και την υπόλοιπη κυπριακή αποστολή για τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσαν στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο.

«Η συμμετοχή σε αγώνες τέτοιου επιπέδου συνιστά από μόνη της μεγάλη επιτυχία, με την επάξια εκπροσώπηση της πατρίδας μας, αλλά στεκόμαστε ιδιαίτερα στην πρόκριση και παρουσία έξι αθλητών μας στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Αυτό αποτελεί καταξίωση των ιδίων των αθλητών και του κυπριακού αθλητισμού.

Οι επιτυχίες των αθλητών μας τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα πάνω από όλα σκληρής και επίπονης προσπάθειας των ίδιων και των προπονητών τους, με την πρόσθετη συμβολή σχεδιασμών και κινήτρων που έχουν εφαρμοστεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και τις εθνικές ομοσπονδίες.

Ως ΑΚΕΛ συγχαίρουμε επίσης θερμά την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή που είχε την ευθύνη για τον καταρτισμό και τη γενικότερη παρουσία της ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο. Ευχαριστίες θα πρέπει να εκφραστούν επίσης σε όλους όσοι, με την οικονομική και άλλη στήριξη, έκαναν εφικτή τη συμμετοχή της Κύπρου και των αθλητών μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση της υφηλίου.

Καλούμε την πολιτεία όπως στηρίξει παντοιοτρόπως τους δυο μεγάλους πυλώνες του αθλητισμού μας, αυτό των υψηλών επιδόσεων και της διεθνούς εκπροσώπησης της πατρίδας μας αλλά και τον κοινωνικό αθλητισμό που, σε ολόκληρο το φάσμα του, αποτελεί βάση και προϋπόθεση για την καθημερινή ενασχόληση του μέσου πολίτη με την άθληση. Ο αθλητισμός, όπως η υγεία και η παιδεία, είναι τομείς που δεν θα ‘πρεπε να γίνονται αντικείμενο των πολιτικών λιτότητας της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ