ΑΠΟΣΤΟΛΗ GOAL ΣΤΟ ΤΣΕΛΙΕ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Οι πρώτοι φίλοι της Ομόνοιας πήραν ήδη θέση στις κερκίδες του σταδίου «Στάντιον Ζ’ντέζελε» στην Τσέλιε, ενόψει της αποψινής ευρωπαϊκής αναμέτρησης των πρασίνων με τη σλοβενική ομάδα, για τη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.
Περίπου 500 οπαδοί του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσουν το «παρών», ταξιδεύοντας στη Σλοβενία για να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ.
Την ίδια ώρα, στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος ακολουθεί την ομάδα σε ακόμη μία ευρωπαϊκή της αποστολή.
Η πράσινη παρουσία στις εξέδρες αναμένεται να γίνει εντονότερη όσο πλησιάζει η ώρα της σέντρας, με τους φίλους της Ομόνοιας να ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους μάχη από την κερκίδα.














