aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤη χαρά την… έκοψε ο γιατρός

Τη χαρά την… έκοψε ο γιατρός

Η τρίτη και τελευταία μέρα στον Διεθνές Γύρο Ρόδου επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στην εθνική ομάδα της ποδηλασίας. Ο Ανδρέας Μιλτιάδης αν και αισθανόταν καλά και ήταν έτοιμος να εκκινήσει κανονικά (βρισκόταν στην 10η θέση της γενικής κατάταξης πριν από την έναρξη του τρίτου ετάπ) μια εντολή από τον γιατρό τον έβγαλε νοκ – άουτ προτού ξεκινήσει ο αγώνας.

Οι εξετάσεις έδειξαν τελικά κάταγμα και δεν ήταν δυνατόν να μπει στο τρίτο ετάπ, με τον γιατρό του αγώνα να βάζει… βέτο σε οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Η μαγκιά όμως και η περηφάνια με την αυτοθυσία της δεύτερης μέρας θα μείνει για πάντα χαραγμένη σε όλους, καθότι ο αρχηγός της εθνικής έδειξε για ακόμη μια φορά το μέταλλο και τον χαρακτήρα του.

Αφού, ο Μιλτιάδης βγήκε νοκ-άουτ, το ίδιο και το Μπογκντάν Ζαμπελίνσκι την προηγούμενη, οι υπόλοιποι αθλητές μας (σ.σ εκτός από τον Ανδρέα Κασάπη που βγήκε εκτός ορίων από την πρώτη μέρα) συνέχισαν κανονικά στο τρίτο εταπ, απολαμβάνοντας μια δύσκολη διαδρομή και τερματίζοντας στο πελοτόν. Η σειρά στη γενική τους κατάταξη:76ος ο Γιώργος Κούζης, 84ος ο Κωνσταντίνος Παυλίδης και 108ος ο Αλέξανδρος Ματσάγκος.

Ο Χριστόδουλος Άχχας αξίζει ιδιαίτερων συγχαρητηρίων, αφού αν και με έντονες ενοχλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, άντεξε και πάλεψε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, δεν πρόλαβε να τερματίσει εντός ορίων χρόνου.

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα Καθαρά Δεύτερα στη βάση της.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας. Την VITEX, το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου και τον ΟΠΑΠ. Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία μας στο τριήμερο της Ρόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ