aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤέσσερα αθλήματα στο πρόγραμμα της Κύπρου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Τέσσερα αθλήματα στο πρόγραμμα της Κύπρου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Τέσσερα αθλήματα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των κυπριακών συμμετοχών την Παρασκευή 30 Αυγούστου, προτελευταία ημέρα των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα της Ελλάδας. Η κυπριακή προσοχή πέφτει σε Beach Volley, Open Water Swimming, Beach Wrestling και Water Ski.

Το πρωί στις 9 στο χώρο «Άρτεμις» διεξάγονται οι δυο ημιτελικοί στους άνδρες στο Beach Volley και στις 11 ξεκινούν τα αντίστοιχα παιχνίδια γυναικών, όπου ελπίδα είναι να υπάρχουν κυπριακές συμμετοχές, κάτι που θα ξεκαθάριζε από την προηγούμενη μέρα.

Θυμίζουμε πως η Κύπρος συμμετέχει στους Αγώνες στην Πάτρα με τέσσερα δίδυμα. Δύο ανδρικές ομάδες, τους Γιώργο Χρυσοστόμου-Αντώνη Λιοτατή και Σωτήρη Σιαπάνη-Τζίμη Αποστόλου και δύο γυναικείες ομάδες, τις Μανωλίνα Κωνσταντίνου-Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ζόγια Κωνσταντοπούλου-Έρρικα Ζεμπύλα.

Ακολούθως, στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν δύο αθλήματα για την Κύπρο. Στο χώρο «Ήρα», θα διεξαχθεί ο τελικός του ομαδικού 5 χλμ Open Water Swimming. Μετά τους τελικούς ανδρών και γυναικών την Πέμπτη στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, οι τέσσερις αθλητές μας Νικόλ Μικελλίδη, Χρίστος Μανώλη, Σταύρος Τζιρτζιπής και Νικόλας Τουλούμης επιστρέφουν στη θάλασσα, για τον αγώνα σκυταλοδρομίας. Συμμετέχουν πέντε ομάδες στον τελικό, έτσι υπάρχουν ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, στις 10, στο «Άρτεμις» ξεκινά το Beach Wrestling, με δύο κυπριακές συμμετοχές. Στην κατηγορία μέχρι 70 κιλών θα αγωνιστεί ο Κλέοβουλος Λουκαΐδης και στα μέχρι 80 κιλά ο Στέλιος Μάμα. Το φόρματ της διοργάνωσης είναι όμιλος και μετά νοκ-άουτ το Σάββατο.

Τέλος, στις 14:30 στη λίμνη Στράτου έξω από το Αγρίνιο συνεχίζεται το Θαλάσσιο Σκι και το σλάλομ ανδρών και γυναικών, με τη δεύτερη ημέρα των προκριματικών. Συμμετέχουν οι Γιάννης Κόκκινος, Άρτεμις Κωνσταντίνου και Σωτηρούλλα Παντελή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ