aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάεκβοντο: Μια 5η θέση η Κύπρος με την Παντελίτσα Ανδρέου

Τάεκβοντο: Μια 5η θέση η Κύπρος με την Παντελίτσα Ανδρέου

Εντυπωσιακές νίκες σημείωσε το Κυπριακό Τάεκβοντο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Τυνησία από 9 μέχρι 13 Απριλίου 2018.

Στο πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο αυτό πρωτάθλημα η Παντελίτσα Ανδρέου (φώτο) κέρδισε 5η θέση στην κατηγορία 68 κιλών και άνω και η Ιωάννα Χαραλάμπους την 9η θέση στην κατηγορία μέχρι 42 κιλά. Την ίδια θέση (9η) κέρδισε και ο Βίκτωρας Πηλαβάς στα 78 κιλά και άνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τυνησία πραγματοποιήθηκε από 7 μέχρι 8 Απριλίου 2018 και το πρωτάθλημα Πρόκρισης Εφήβων/Νεανίδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Εφήβων/Νεανίδων, που θα διεξαχθούν στην Αργεντινή τον προσεχή Οκτώβριο.

Στο πρωτάθλημα αυτό σημείωσαν εντυπωσιακές νίκες οι Μιχάλης Κώστα και Νικόλας Κόκκινος οι οποίοι δυστυχώς στη συνέχεια ατύχησαν και δεν κατάφεραν να προκριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Εφήβων 2018. Οι ταλαντούχοι αυτοί αθλητές, που υπόσχονται πολλά, είχαν τις δυνατότητες να προκριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ