aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Σύνδρομο Υπερκόπωσης - Υπερπροπόνησης στους Δρομείς»

«Σύνδρομο Υπερκόπωσης – Υπερπροπόνησης στους Δρομείς»

Η Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ σε συνεργασία με την Running In Cyprus προσκαλούν ερασιτέχνες, έμπειρους δρομείς καθώς επίσης και προπονητές δρόμων αντοχής σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Σύνδρομο Υπερκόπωσης – Υπερπροπόνησης στους Δρομείς».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, από τις 6:00 μέχρι 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα “Ευ Αγωνίζεσθαι”, στο Ολυμπιακό Μέγαρο (Οδός Αμφιπόλεως 11, 2025 Στρόβολος).

Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες ακολουθώντας το πιο κάτω πρόγραμμα:

-Επεξήγηση του συνδρόμου και της πολυδιάστατης φύσης του (αιτίες, αναγνώριση, αντιμετώπιση και πρόληψη). Ομιλητής: Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης (Εργοφυσιολόγος στο Κέντρο Αθλητικών Ερευνών του ΚΟΑ)

-Η διατροφή και ο ρόλος της στην πρόληψη και αντιμετώπιση του συνδρόμου υπερκόπωσης. Ομιλήτρια: Νικολέτα Μιχαηλίδου (Κλινική διαιτολόγος και αθλητική διατροφολόγος)

-Φυσιοθεραπεία και μέθοδοι αποκατάστασης ως μέσο πρόληψης και αντιμετώπισης της υπερκόπωσης.Ομιλητής: Κωνσταντίνος Βωνιάτης (Κλινικός Φυσιοθεραπευτής)

-Πρόκειται για ένα σεμινάριο πολύ χρήσιμο και ενημερωτικό που δεν πρέπει να χάσει κανείς δρομέας! Η είσοδος για τους συμμετέχοντες θα είναι ελεύθερη ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα προσφέρονται καφές, χυμός και άλλα εδέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ