aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου: Συγχαίρει τους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας

Σύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου: Συγχαίρει τους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας

Ο Σύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου, συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας της Κύπρου για τις εξαιρετικές επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Με την αγωνιστικότητα που επέδειξαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν, κατάφεραν να κάνουν όλους τους Κύπριους υπερήφανους αλλά και να προβάλουν την πατρίδα μας διεθνώς και να αποδείξουν για πολλοστή φορά ότι ο καλύτερος πρεσβευτής μας για διεθνή αναγνώριση, όχι μόνο αθλητικά αλλά και πολιτικά, είναι ο Αθλητισμός.

Ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα αδράξει την ευκαιρία και μέσα από τη μεγαλειώδη και χωρίς προηγούμενο επιτυχία, θα επενδύσει ουσιαστικά στον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή, αφού τα οφέλη θα είναι τεράστια για την κοινωνία.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, για τη σημαντική και πολύτιμη προσφορά τους εδώ και δεκαετίες τόσο μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στα σχολεία όσο και με την ενασχόληση τους σε όλο το φάσμα του Κυπριακού Αθλητισμού του οποίου είναι οι στυλοβάτες. Είναι γι’ αυτό που νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια αφού  η συνεισφορά των καθηγητών Φυσικής Αγωγής στις επιτυχίες του Κυπριακού Αθλητισμού ήταν και είναι καθοριστική.

Συγχαίρουμε, λοιπόν, όλους τους πρωταγωνιστές αθλητές που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όπως επίσης και όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε  τρόπο στη μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία της πατρίδας μας.

Σπύρος Σπύρου (πρόεδρος)

Ποϊριάζη Φανή-Άννα (γενικός γραμματέας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ