aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυγχαρητήρια ΚΟΕ σε Διαμάντω Ευριπίδου

Συγχαρητήρια ΚΟΕ σε Διαμάντω Ευριπίδου

Το θαυμασμό του για το ιστορικό επίτευγμα της αθλήτριας της Ρυθμικής Γυμναστικής, Διαμάντω Ευριπίδου, να κατακτήσει έξι μετάλλια σε μία διοργάνωση Κοινοπολιτειακών Αγώνων -και μάλιστα τα τέσσερα απ΄ αυτά Χρυσά- εκφράζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.

«Θέλω εκ μέρους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής να συγχαρώ την Διαμάντω Ευριπίδου καθώς και όλους όσους τη στηρίζουν, τις προπονήτριες της, το σωματείο της, την ομοσπονδία της και την οικογένεια της, για το σπουδαίο επίτευγμα της να κατακτήσει έξι μετάλλια για την Κύπρο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Επιπλέον, θέλω να εκφράσω τον προσωπικό μου θαυμασμό γι΄ αυτό της το επίτευγμα», δήλωσε ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.

Η Διαμάντω Ευριπίδου έγραψε ιστορία την Παρασκευή 13 Απριλίου όταν ολοκλήρωσε την παρουσία της στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες με απολογισμό έξι μεταλλίων. Η 18χρονη αθλήτρια πήρε τέσσερα χρυσά μετάλλια (Ομαδικό, Σύνθετο, Στεφάνη, Μπάλα), ένα αργυρό μετάλλιο (Κορδέλα) και ένα χάλκινο (Κορύνες) στη διάρκεια των τριών ημερών που διήρκεσε η Ρυθμική Γυμναστική, με αποτέλεσμα να γίνει η/ο αθλήτρια/ης της Κύπρου με τα περισσότερα μετάλλια σε μία διοργάνωση Κοινοπολιτειακών Αγώνων, ξεπερνώντας την προπονήτρια της Χρυσταλλένη Τρικωμίτη, που κέρδισε πέντε μετάλλια (τα δύο χρυσά) στο Δελχί 2010.

Φωτογραφίες: Σελήνη-Αλεξία Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ