aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτην INEX αξίζει βαθιά υπόκλιση!

Στην INEX αξίζει βαθιά υπόκλιση!

Η INEX Club, ένας κορυφαίος οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της ποδηλασίας, διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας Κύπρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/05) και συγκέντρωσε με επιτυχία πάνω από 16.000 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν για την αγορά ποδηλάτων και άλλου εξοπλισμού για τα νεαρά ταλέντα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Αυτά τα ποδήλατα θα παρέχουν ανεκτίμητη υποστήριξη στην επόμενη γενιά ποδηλατών, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν στις υποχρεώσεις τους.

Η εκδήλωση περιλάμβανε δύο διαδρομές, μια των 300 χιλιομέτρων και μια των 150 χιλιομέτρων, με τους συμμετέχοντες να συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν ένα σπουδαίο σκοπό. Κυρίως λόγω της γενναιοδωρίας των συμμετεχόντων, αλλά και των χορηγών όπως το Makaron Foundation, η εκδήλωση κατάφερε να μαζέψει ένα σημαντικό πόσο για αγορά πολλών ποδηλάτων BMC και άλλου εξοπλισμού τα οποία θα δοθούν στους Κύπριους ταλαντούχους αθλητές μας.

«Ευχαριστούμε που κάνατε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και όλους όσους υποστηρίζουν την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Κύπρο», είπε ο Γιώργος Γεωργίου, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την εκδήλωση και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας τον ευγενή σκοπό της καλλιέργεια νέων ταλέντων στην Κύπρο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να υποστηρίξουμε την εθνική ομάδα ποδηλασίας Κύπρου μέσω της φιλανθρωπικής μας εκδήλωσης», δήλωσαν στο γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδία Ποδηλασίας, τόσο ο Ίλνουρ Ζάκαριν όσο και ο Βιάτσεσλαβ Κουζνέτσοβ, συνιδρυτές της INEX. «Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα κάνουν πραγματική διαφορά στη ζωή των νεαρών ποδηλατών, παρέχοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν στο άθλημα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό», τόνισαν γεμάτη περηφάνια για την τροχιά και την εξέλιξη που πήρε η εκδήλωση. Σημαντικό να τονιστεί πως η εκδήλωση είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας στο νησί, ενώ σ’ αυτόν συμμετείχαν επτά διαφορετικές εθνικότητες.

Ο σκοπός της INEX
Η INEX Club παραμένει προσηλωμένο στην προώθηση της ποδηλασίας και στην υποστήριξη της ανάπτυξης νέων ταλέντων στην Κύπρο. Μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, όπως το Cycling Charity Event, ο οργανισμός συνεχίζει να έχει θετικό αντίκτυπο στην ποδηλατική κοινότητα και να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές ποδηλατών.

Οι χορηγοί
Μια τέτοια εκδήλωση χρειάζεται πάντα δυνατούς χορηγούς και γι’ αυτό τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη στήριξη τους. Το ίδρυμα Makarov εκπροσωπούμενο από τους Ίγκορ Μάκαροβ και Κίριλ Κιρίτσενκα. Ο φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας Ίγκορ Μάκαροβ είναι πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και υποστηρίζει την ανάπτυξη της ποδηλασίας παγκοσμίως ως μέρος των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων. Είναι επίσης ιδρυτής της ARETI, μιας διεθνούς εταιρείας με έδρα την Κύπρο.

Σχετικά με τους ιδρυτές
Η INEX ιδρύθηκε από δύο πρώην επαγγελματίες ποδηλάτες Ίλνουρ Ζάκαριν και Βιάτσεσλαβ Κουζνέτσοβ, οι οποίοι ασχολούνται με την ποδηλασία για περίπου 20 χρόνια, και διαπρέψαν σε επαγγελματικές ομάδες πετυχαίνοντας νίκες σε διεθνείς αγώνες όπως το Giro d’Italia και το Tour de France. Οι δύο τους έχουν ολοκληρώσει πάνω από 15 Grand Tours. Ωστόσο, το 2023 αποφάσισαν να τερματίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και να μεταφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους και το πάθος τους ευελπιστώντας να κάνουν μια αλλαγή στον κόσμο της ποδηλασίας στο νησί της Κύπρου.

Τι ακολουθεί
Η INEX δεν μένει εδώ και η συνέχεια είναι ακόμη πιο συναρπαστική, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενηθεί διήμερος αγώνας στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Με πάνω από 1000 αγώνες στο χέρι τους, γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το άθλημα και καλούν τον κόσμο να γίνει μέρος του κόσμου της ποδηλασίας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ