aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη «μάχη» τα… γυναικόπαιδα!

Στη «μάχη» τα… γυναικόπαιδα!

Με τα αγωνίσματα σκητ και τραπ γυναικών, εφήβων και νεανίδων, ξεκινά σήμερα το αγωνιστικό μέρος των διεθνών αγώνων σκοποβολής του CYPRUS GRAND PRIX 2020, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά. Εκατόν εβδομήντα εννιά αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και 38 Κύπριοι ρίχνονται από τις 8.30 το πρωί στη «μάχη» της διάκρισης!

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με τις εθνικές ομάδες σκητ και τραπ γυναικών και εφήβων, με τις Κωνσταντίνα Νικολάου, Παναγιώτα Ανδρέου και Λουΐζα Θεοφάνους να στελεχώνουν την ομάδα του σκητ, τις Γεωργία Κωνσταντινίδου, Άντη Ιερίδη και Ματίνα Κουσχάροβα να αγωνίζονται με τη γυναικεία ομάδα του τραπ, ενώ με τις εθνικές ομάδες των εφήβων, θα αγωνιστούν οι Πέτρος Εγγλεζούδης, Κλεάνθης Βαρναβίδης και Σωτήρης Ανδρέου στο σκητ και οι Παναγιώτης Θεοδοσίου, Ξένιος Χατζηδάκης και Γιώργος Αναστασίου στο τραπ.

Στο σκητ γυναικών θα αγωνιστεί επίσης η Άντρη Ελευθερίου και στο σκητ νεανίδων η Αναστασία Ελευθερίου, ενώ στο τραπ θα αγωνιστεί η Δέσπω Στυλιανού στη γυναικεία κατηγορία και η νεαρή Μισιέλ Κρυστάλλη στο τραπ νεανίδων. Άλλες 21 συμμετοχές Κυπρίων θα έχουμε στο σκητ εφήβων.

Σήμερα οι αθλητές θα αγωνιστούν στους πρώτους 75 δίσκους του προκριματικού αγώνα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί αύριο με τους υπόλοιπους 50 δίσκους σε κάθε κατηγορία. Αύριο το απόγευμα θα έχουμε τους τελικούς του σκητ και τραπ γυναικών και την απονομή των επάθλων στους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας.

Στόχος της ΣΚΟΚ, σ’ αυτή την πρώτη διεθνή διοργάνωση της χρονιάς, είναι το πλασάρισμα αθλητριών στους τελικούς των δυο αγωνισμάτων και η κατάκτηση μεταλλίων, ατομικών και ομαδικών, ιδιαίτερα στις τρεις κατηγορίες του σκητ (γυναικών, εφήβων και νεανίδων). Αθλοθέτης του φετινού CYPRUS GRAND PRIX, είναι η εταιρία Fx Pro.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ