aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Ο Σάββας Πάτσαλος κυπελλούχος Φιτάσκ

Σκοποβολή: Ο Σάββας Πάτσαλος κυπελλούχος Φιτάσκ

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Σάββας Πάτσαλος ήταν ο μεγάλος νικητής του «2ου Παγκυπρίου Κυπέλλου Φιτάσκ», που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας και αναδείχθηκε πανηγυρικά «Κυπελλούχος Φιτάσκ 2016».

Στον αγώνα συμμετείχαν 110 περίπου σκοπευτές από όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 50 δίσκους σπόρτιγκ και 50 δίσκους κόμπακ. Ο φετινός κυπελλούχος συγκέντρωσε 91/100, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΕΥ) και Γιώργος Αριστείδης (ΣΕΛ) με 89/100.

Στην κατηγορία των εφήβων πρώτευσε ο νεαρός Ανδρόνικος Ξύστρος του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας με 71/100, ενώ ο συναθλητής του Κωστάκης Κωνσταντίνου ήταν ο νικητής στην κατηγορία των βετεράνων με 82/100 και ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ στους σούπερ βετεράνους με 72/100.

Οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ Γιάννος Αντωνίου και Στέλιος Στυλιανού με 86/100 πήραν τις δυο πρώτες θέσεις στη Β’ κατηγορία, όπου τρίτος, με το ίδιο αποτέλεσμα, τερμάτισε ο Μιλτιάδης Καραολής της ΣΚΟΛΕΜ. Στην Γ’ κατηγορία πρώτευσε ο Φάνος Θεοφάνους της ΣΚΟΚΕΡ με 82/100, δεύτερος κατετάγη ο Ματθαίος Αρμεύτης της ΣΚΟΛΕΜ με 76/100 και τρίτος ο Αντώνης Αντωνίου του ΣΚΟΠΑΦ με επίσης 76/100. Τέλος στη Δ’ κατηγορία την πρώτη θέση εξασφάλισε ο Αντώνης Λοϊζίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 81/100.

Με το «Κύπελλο Φιτάσκ» έπεσε και η αυλαία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016 και οι αθλητές έχουν στη διάθεσή τους ενάμιση περίπου μήνα για ξεκούραση και για προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των διεθνών υποχρεώσεών τους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ