aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣημαντικές διεθνείς επιτυχίες

Σημαντικές διεθνείς επιτυχίες

Σημαντικές διεθνείς επιτυχίες Ιστιοπλόων του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου σημειώθηκαν στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων στις Κατηγορίες Laser 4.7 και Laser Radial, στην Πάτρα και στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου, Σταύρη Τοτού κατέλαβε την 18η θέση, ισοβαθμώντας με την 17η σε θέση αθλήτρια, με σύνολο 140 βαθμών ποινής συμμετέχοντας στον χρυσό στόλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Laser 4.7 στην Πάτρα και σε σύνολο 104 αθλητριών.

Η αθλήτρια Μαριλένα Μακρή πέτυχε την καλύτερη μέχρι σήμερα επίδοση της παίρνοντας την 4η θέση στο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Laser Radial στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας στην κατηγορία κάτω των 17 ετών, καθώς και την 16η στην γενική βαθμολογία σε σύνολο 53 αθλητριών. Σημειώνουμε ότι η Μαριλένα ήταν και η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια που συμμετείχε.

Στο ίδιο Πρωτάθλημα, ο αθλητής Πάνος Κωνσταντίνου κατέλαβε την 58η θέση στους άντρες, συμμετέχοντας στον χρυσό στόλο και σε σύνολο 153 αθλητών.

Προπονητής των πιο πάνω αθλητών του Ομίλου μας, ο Χάρης Τσώλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ