aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣχολικός αθλητισμός: Αναδεικνύονται την Παρασκευή (26/01) οι πρωταθλητές

Σχολικός αθλητισμός: Αναδεικνύονται την Παρασκευή (26/01) οι πρωταθλητές

Στο γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία διεξάγονται αύριο οι τελικοί για τους Παγκύπριους Αγώνες Χειροσφαίρισης Λυκείων. Τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία αγοριών θα διεκδικήσουν το Λύκειο Κύκκου Β’, Αθλητικό Λύκειο Λευκωσίας, και το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας.

Ενώ στην κατηγορία κοριτσιών για τον τίτλο θα αγωνιστούν οι ομάδες του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα και της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας. Ο τελικός των κοριτσιών αρχίζει στις 9.00π.μ. και ο τελικός των αγοριών στις 11.00π.μ.

Στο γήπεδο του Λυκείου Ιδαλίου θα διεξαχθούν οι τελικοί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Στα κορίτσια τον τίτλο της τριταθλήτριας διεκδικούν το Λύκειο Αραδίππου και το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου, ενώ στα αγόρια το Λύκειο Κύκκου Α’ και το Grammar School Λευκωσίας.

Το αυριανό πρόγραμμα:

Τελικός κοριτσιών: Λύκειο Απ. Βαρνάβα – Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας («Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» / 09.00π.μ.).

Τελικός αγοριών: Λύκειο Κύκκου Β’ – Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας («Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» / 11.00π.μ.).

Στις 09:00π.μ., στο Λύκειο Ιδαλίου, για την θέση (3 και 4) στα κορίτσια, θα αναμετρηθεί το Λύκειο Αγίου Αραδίππου με Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου και στις 11:00π.μ. για την 3η και 4η θέση στα αγόρια, θα αναμετρηθεί Λύκειο Κύκκου Α’ με το Grammar School Λευκωσίας, επίσης στο Λύκειο Ιδαλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ