aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑRun the park» από το σωματείο Δρό.Με.Α. Racing

Run the park» από το σωματείο Δρό.Με.Α. Racing

Πέραν των 300 ατόμων συμμετείχαν στις διαδρομές του 7ου αγώνα «Run the Park», τόσο στα 5 χλμ, τα 600 μ. και 800 μ. παιδικού δρόμου καθώς και στη διαδρομή κοινωνικού περπατήματος με την ομάδα πεζοπόρων «ΚΑΣΤΟΡΕΣ».

Ο αγώνας ο οποίος διοργανώθηκε από το σωματείο Δρό.Με.Α Racing με συν-διοργανωτές τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τον Δήμο Αγλαντζιάς είχε ως στόχο την προώθηση του κοινωνικού αθλητισμού σε όλη την κοινωνία καθώς και την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Στέλιος Ιωάννου, οργανωτικός διευθυντής του αγώνα, ανέφερε πως: «Σήμερα νιώσαμε ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέποντας νέα πρόσωπα να έρχονται κοντά και να συμμετέχουν, εντάσσοντας το τρέξιμο στην καθημερινότητα τους. Παράλληλα, θα ήθελα να τονίσω ότι νιώσαμε μεγάλη χαρά παρακολουθώντας τον παιδικό αγώνα δρόμου όπου παιδιά όλων των ηλικιών έτρεξαν και διασκέδασαν, μερικά με τη συνοδεία των γονιών τους, αποκτώντας έτσι θετικές παραστάσεις από τον αθλητισμό.»

Στο αγωνιστικό μέρος, στις τρεις πρώτες θέσεις στον αγώνα των 5 χλμ τερμάτισαν στους άνδρες αντίστοιχα οι: Μάριος Αποστολίδης (Dro.Me.A Racing και ΓΣΕ), Γιώργος Τοφή (Dro.Me.A Racing και ΓΣΕ) και Αμίν Χαντίρι (Dro.Me.A Racing και ΓΣZ) και στις γυναίκες οι: Τζούλια Ανδρέου (Περικλής Δημητρίου – ΓΣΠ), Μαρία Σωτηρίου (Dro.Me.A Racing) και Νάγια Μοδέστου (Αστυνομία).

Στον παιδικό αγώνα οι νικητές ήταν στις ηλικίες 6-9 στα αγόρια ο Αλέξης Στυλιανού και στα κορίτσια η Άνθια-Μαρία Γεωργίου και στις ηλικίες 10-13 ετών πρώτευσαν στα αγόρια ο Αναστάσιος Κουσιής και στα κορίτσια η Άννα-Αγγελική Ζαννέτου.

Ο Αμίν Χαντίρι, ο οποίος πρόσφατα κατέρριψε το παγκύπριο ρεκόρ στα 1500 μ στο στίβο, τόνισε πως ένιωσε ιδιαίτερη χαρά που συμμετείχε στην εκδήλωση και ως αθλητής ψηλής στάθμης θέλει να περάσει το μήνυμα πως θα πρέπει όλοι οι πρωταθλητές να δείχνουν ευαισθησία σε θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικού αθλητισμού. Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους τους φορείς που τον στηρίζουν στην αγωνιστική του προετοιμασία όπως τον ΚΟΑ, τον ΟΠΑΠ Κύπρου, την ΚΟΕΑΣ, τον ΓΣΖ και το σωματείο Δρό.Με.Α Racing.

Με το πέρας των αγωνισμάτων ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές. Τα έπαθλα απένειμαν από μέρους του Δήμου Αγλαντζιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Μαρίνος Κλεάνθους, από μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ η κυρία Δώρα Κωνσταντινίδου και για τη Δρό.Με.Α Racing ο κύριος Νίκος Σουρμελής.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να εκφράσουν τους θερμές τους ευχαριστίες στο χορηγό της εκδήλωσης, εταιρία Webarts, τον ΚΟΑ για την υποστήριξη και την ΚΟΕΑΣ, η οποία έθεσε τον αγώνα υπό την αιγίδα της.

Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους δωροθέτες του αγώνα που παρείχαν πλούσια δώρα στους νικητές: Marathon Trading (προϊόντα Ice Power), Bike Hub (ηλεκτρολύτες High 5 Zero), AWOL (Συμπιεστικές κάλτσες), Nomadic State of Mind (φανέλες) και Vibram (αθλητικές κάλτσες τρεξίματος).

Παράλληλα ευχαριστίες απευθύνονται στην κυρία Celine Moniot για τη φωτογράφιση του αγώνα και σε όλους τους εθελοντές οι οποίοι με τη συνεισφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ