aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρεμιέρα με νίκη για ΑΠΟΕΛ, Μαυρομμάτη, ΕΘΑ, Παρνασσό κι Ονήσιλο

Πρεμιέρα με νίκη για ΑΠΟΕΛ, Μαυρομμάτη, ΕΘΑ, Παρνασσό κι Ονήσιλο

Άνοιξε η αυλαία του παγκύπριου διασωματειακού πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 περιλάμβανε πέντε αναμετρήσεις.

Ο περσινός νταμπλούχος Μαυρομμάτης, στον Αγ. Παύλο (φωτογραφία) επιβλήθηκε του ΚΝ Ακρόπολης με 3-1 μετά από δύο νίκες των Γ. Γιάγκου και μία του Μ. Γιάγκου. Τη νίκη της ομάδας της Ακρόπολης σημείωσε ο Γ. Νεοφύτου.

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της και η Goodgate ΕΘΑ η οποία κέρδισε στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης τον Ευαγόρα Λακατάμιας με 3-1. Τις νίκες πέτυχαν δύο ο Α. Τσίσσιος  και μια ο Β. Βασιλείου, ενώ την νίκη του  Ευαγόρα σημείωσε ο Στ. Γεωργίου.

Ο Παρνασσός Στροβόλου πήρε το δίποντο επί του Λένα Λεμεσού με 3-1 χάρις στις δύο νίκες του Ο. Σεραφίμωβ και μία του Γ. Γερούδη. Για την ομάδα της Λεμεσού κέρδισε ο Α. Λαός.

Στην Λακατάμια ο τοπικός Ονήσιλος επικράτησε της ΕΝ Κυθραίας με 3-1. Τις νίκες του Ονήσιλου πέτυχαν δύο ο Α. Ευσταθίου και μια ο Κ. Χριστούδιας. Ο Α. Γεωργιάδης σημείωσε την νίκη της ΕΝ Κυθραίας.

Η ομάδα του Canderel ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο επί του νεοφώτιστου ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με 3-0 στην έδρα του. Τις νίκες πέτυχαν οι Στ. Γρηγορίου, Χρ. Σάββα και Σ. Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ