aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠοδηλασία: Tελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών για το 2022

Ποδηλασία: Tελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών για το 2022

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2022. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώτης Ιωαννίδης.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους οι αθλητές και τα σωματεία που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους , κοινότητες και οργανισμοί που στηρίζουν διαχρονικά την ποδηλασία , Αθλητές και οργανισμοί για την κοινωνική τους προσφορά.

Επίσης τιμήθηκαν οι οργανισμοί Alexander College, Εταιρεία Αδελφοί Ανδρέου (αντιπρόσωποι της Vitex Ελλάδας) , ΟΠΑΠ Κύπρου τους οποίους η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ανακήρυξε ως «Μεγάλους Ευεργέτες» της Κ.Ο.ΠΟ.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΟΠΟ κ. Γιώργος Γεωργίου αφού συνεχάρη τους τιμώμενους αθλητές , αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας δεν έχει ούτε μια απλή εγκατάσταση προπόνησης οι αθλητές μας διαπρέπουν στο εξωτερικό με 1 αθλήτρια να αγωνίζεται στο ψηλότερο επίπεδο παγκόσμια και 3 αθλητές να αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού , ανακοίνωσε την ανάληψη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας την Ανάληψη της διοργάνωσης στις 28/29 Ιανουαρίου του Κογκρέσου της Βαλκανικής Ένωσης Ποδηλασίας και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Αντρέα Μιχαηλίδη για την συνεχή στήριξη στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Στον Χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Βουλής τον Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριες, τόνισε το γεγονός ότι η Κύπρος μπορεί όχι μόνο μπορεί να συμβάλει σε διεθνής αθλητικές δραστηριότητες αλλά μπορεί να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Αντρέας Μιχαηλίδης συνεχάρη τους αθλητές που ασχολούνται με ένα ευγενές άθλημα και επαναβεβαίωσε την στήριξη του προς το άθλημα της ποδηλασίας.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώτης Ιωαννίδης αφού συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριες τόνισε το γεγονός ότι η ποδηλασία μας δίνει συχνά την δυνατότητα για ολυμπιακές συμμετοχές .

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια για το 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ