aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Αήττητος ο Μαυρομμάτης

Πινγκ Πονγκ: Αήττητος ο Μαυρομμάτης

Συνεχίστηκε η δράση του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών 2017-2018 με πέντε αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής. Ο Μαυρομμάτης Άγίου Παύλου έφθασε σε μια άνετη επικράτηση επί της ΕΘΑ με 3-1 εκτός έδρας χάρις στις δύο νίκες του Μ. Γιάγκου και μια του Γ. Γιάγκου. Τη νίκη της ομάδας της Εγκωμης σημείωσε ο Χριστόνωφ. Ο Παρνασσός Στροβόλου στην έδρα του, επιβλήθηκε μετά από μία αμφίρροπη αναμέτρηση του Α.Σ. Πολεμίδια  με 3-2. Τις νίκες του Παρνασσού πέτυχαν δύο ο Γερούδης και μια ο Κούντσιεφ. Για τα Πολεμίδια κέρδισαν οι Σάββα και Χριστοδούλου.

Εύκολο πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό επί του τοπικού Λένα με 3-0 μετά από νίκες των Γρηγορίου, Νεοφύτου και Ηλία. Με δύο νίκες του Μιχαηλίδη και μια του Ηλία το Κ.Ν. Ακρόπολης (φωτογραφία) κατάφερε να φθάσει στο δίποντο επί του ΠΑΟΚ Κυθραίας με 3-1. Για τον ΠΑΟΚ κέρδισε ο Κλαϊτς. Στη Λακατάμια ο Ονησιλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί του Ευαγόρα με 3-1. Τις νίκες του Ονήσιλου πέτυχαν δυο ο Α. Ευσταθίου και μία ο Χ. Ευσταθίου. Ο Χρυσοστόμου σημείωσε τη νίκη του Ευαγόρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ