aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ πρόεδρος του ΚΟΑ στις βραβεύσεις του Δήμου Λεμεσού «Λεμέσια 2019»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ στις βραβεύσεις του Δήμου Λεμεσού «Λεμέσια 2019»

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε στην τελετή βραβεύσεων του Δήμου Λεμεσού που διοργανώθηκε στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολωμονίδης» την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Μυλωνάς.

Στην τελετή τιμήθηκαν οι έξι Λεμεσιανοί Ολυμπιονίκες που προκρίθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020, στοιχείο το οποίο τόνισε και στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, λέγοντας τα εξής: «Ιδιαίτερη είναι η χαρά και η περηφάνια μου, αφού στην αποψινή εκδήλωση έχουν ξεχωριστή παρουσία και θα τιμηθούν έξι Λεμεσιανοί αθλητές μας (Παύλος Κοντίδης, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Άντρη Ελευθερίου, Μάριος Γεωργίου, Ανδρέας Καρυόλου, Μαριλένα Μακρή) που κατέκτησαν πανηγυρικά την πρόκριση για συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, με την ελπίδα να ανεβάσουν την Κύπρο μας στο ψηλότερο βάθρο».

Ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε την τελετή βραβεύσεων σαν την καλύτερη ανταμοιβή για τους αθλητές μας, τονίζοντας τα ακόλουθα: «Ως Πρόεδρος του ΚΟΑ, αλλά και ως βέρος Λεμεσιανός νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα στον αθλητικό κόσμο της γενέτειρας πόλης μου. Η σημερινή βράβευση που αφορά τον αγωνιστικό αθλητισμό, αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό κίνητρο για τον κάθε αθλούμενο και πιστεύω ότι η ηθική ανταμοιβή τιμάται με τον καλύτερο τρόπο, για αυτό συγχαίρω ιδιαίτερα τον Δήμο Λεμεσού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ